Beste zwangere,

In verband met de verspreiding van het Coronavirus zien wij ons genoodzaakt verregaande maatregelen te nemen. Deze maatregelen zijn nodig omdat wij zolang mogelijk in staat willen blijven om medisch noodzakelijke zorg te leveren aan diegenen die dit nodig hebben. Daarnaast willen wij er alles aan doen om besmetting met het Coronavirus verder te voorkomen. Voor uw bezoek aan ons echocentrum houdt dit het volgende in.

Wanneer u een afspraak voor een medisch noodzakelijke echo heeft, (hier onder verstaan wij de SEO (20-weken echo), de termijnecho, een echo bij bloedverlies, een groeiecho, een liggingsecho en iedere andere echo die uw verloskundige of gynaecoloog noodzakelijk vindt) lijft u van harte welkom bij In Zwang onder de volgende voorwaarden:

Alleen de zwangere verwachten wij op het spreekuur, partners en andere familieleden hebben tijdelijk geen toegang tot de praktijk. Wij begrijpen dat dit niet is wat u verwachtte, daarom bieden wij u ter compensatie een gratis USB aan waarop enkele bewegende echobeelden van uw kind komen te staan zodat u deze thuis samen kunt bekijken. De gratis USB geldt alleen voor de 20 weken echo.
Als u de echo kamer binnenkomt vragen wij u eerst de handen met zeep te wassen voordat de echoscopist met het onderzoek zal beginnen.
Wanneer u lichamelijke klachten heeft die verband houden met het Coronavirus vragen wij u naar In Zwang te bellen en niet naar de praktijk te komen Wij plannen dan met u een nieuwe afspraak in.
Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op.

Wij hopen op uw begrip en medewerking

Met een hartelijke groet,

Elizabeth Witzier, manager echobureau In Zwang