In Zwang | Gouda | 0182 - 514 514

Uitnodiging 3e landelijke bijeenkomst VSV-besturen

3e landelijke bijeenkomst VSV- besturen

Zoals reeds aangekondigd zullen wij op 31 maart de derde landelijke bijeenkomst voor VSV besturen organiseren. Er is ons reeds gevraagd om een agenda op te stellen zodat de besturen beter kunnen inschatten of en wie er gaat komen.
Bijgevoegd vindt u de voorlopige agenda. Aangezien de geboortezorg volop in beweging is, is het mogelijk dat wij nog agendapunten wijzigen. De aanvangs- en eindtijd staat wel vast.
Voorafgaand aan de bijeenkomst hebben wij afspraken met verschillende partijen betrokken bij de integrale geboortezorg: bestuur CPZ / VWS / Taskforce / Inspectie en zorgverzekeraars zodat wij iedereen op de hoogte kunnen stellen van de meest recente ontwikkelingen.

Na afloop van de bijeenkomst bieden we meer geïnteresseerden de gelegenheid om nader geïnformeerd te worden over het integrale dossier voor de geboortezorg. Deze bijeenkomst vindt plaats in het Groene Hart Ziekenhuis van 18.00 uur tot 20.30 uur. Het ziekenhuis is op 5 min. loopafstand van het stadhuis.

Aanmelden

Het is de bedoeling dat zich per VSV 3 bestuurders inschrijven. Onze voorkeur gaat sterk uit naar één gynaecoloog, één verloskundige eerste lijn en één kraamvertegenwoordiger.
Wij begrijpen heel goed dat vertegenwoordigers van Verzekeraars, NVOG, CPZ en KNOV bij deze bijeenkomst aanwezig willen zijn. Als InZwang pleiten wij ervoor dat wij deze bijeenkomst weer alleen voor de bestuurders van VSV’s houden. Het lijkt ons daarom een goed idee als de besturen van de VSV’s zelf besluiten of zij een projectmanager willen meenemen. Belangrijk is dat dit door het bestuur c.q. het VSV wordt besloten. “Loslopende” managers worden niet uitgenodigd.

Inschrijven kan tot 1 maart, voor direct inschrijven ga naar het inschrijfformulier.
Geef hierbij duidelijk aan om welk VSV het gaat en welke (liefst drie) bestuursleden wij op onze bijeenkomst kunnen verwachten. We ontvangen graag per VSV 1 inschrijfformulier.
We willen u ook graag vragen om een korte enquête in te vullen zodat we ervoor kunnen zorgen dat de bijeenkomst optimaal aansluit bij de wensen en informatiebehoefte van de besturen.

Aansluitende bijeenkomst: Voor de aansluitende bijeenkomst over het integrale verloskundige dossier voor de geboortezorg ontvangt u binnenkort een uitnodiging en programma. Hierin staat ook beschreven hoe u zich kunt aanmelden.

  • Datum: 31 maart 2017
  • Tijd: 14.00 – 17.30 uur
  • Locatie: Huis van de stad, Gouda
  • Kosten: donatie van € 25 per VSV

Nu inschrijven >