In Zwang | Gouda | 0182 - 514 514

Bezig met laden van kaart...

Bezig met laden

In Zwang werkt samen met verschillende verloskundige praktijken en het Groene Hart Ziekenhuis

 

promessa
Als je zwanger bent en je vol bent van die belofte van nieuw leven, zijn wij er om naar je te luisteren en raad te geven. In negen maanden leef je er naar toe. Droom je van dat ene moment. Dat eerste geluidje van jouw kindje dat op de wereld komt. Wij begeleiden je tot je voor het eerst je baby vasthoudt. Jouw belofte is ook de onze.
Lees meer >

bevalt-beter
Verloskundigenpraktijk Bevalt Beter is een kleinschalige praktijk met drie vaste verloskundigen. Wij staan voor laagdrempelige cliëntgerichte zorg tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed. In onze praktijk kan je persoonlijke aandacht, kwaliteit, ervaring en deskundigheid verwachten.
Lees meer >

Iedere vrouw heeft haar eigen verhaal, iedere zwangerschap en geboorte staat op zichzelf. Tijdens de zwangerschap, geboorte en kraamtijd, begeleiden wij je op persoonlijke wijze en stemmen de zorg af op jouw wensen. Wij houden wekelijks spreekuur in Schoonhoven, Haastrecht, Oudewater en Lopik, overdag en in de avond.
Lees meer >
boskoop
Een zwangerschap is een bijzondere en unieke periode in je leven waar je volop van wilt kunnen genieten. Het is een tijd van blijde verwachting, maar ook van verandering en onzekerheid. Je zoekt daarom een verloskundige praktijk waar je je prettig en vertrouwt bij voelt.
Lees meer >

vpg
Elke cliënte met haar partner en sociale omgeving in onze praktijk is uniek. Het zwanger zijn, bevallen van en de eerste weken met je baby is een heel speciale gebeurtenis in het leven. Wij mogen in deze periode als vertrouwenspersoon deel uitmaken van het proces en hopen zelfvertrouwen te stimuleren en gezondheid te bevorderen en bewaken. Dit alles met het doel dat cliënte bemoedigd wordt in haar rol en kracht en de geboorte van een gezonde baby.
Lees meer >

hoenderhorst
Met onze jarenlange ervaring is onze verloskundigepraktijk Reeuwijk-Oudewater e.o. hèt vertrouwde gezicht in Het Groene Hart. Geniet van onze zorgzame, professionele en vooral persoonlijke begeleiding. Natuurlijk is thuis-controle mogelijk, óók in de avonduren, in het weekend en zijn wij altijd 24/7- bereikbaar.
Lees meer >

Groene-Hart-Ziekenhuis
In onze 22 GezinSuites blijf je als gezin vóór, tijdens en na de bevalling bij elkaar in de Suite, ook als moeder of kindje extra zorg nodig heeft. De partner is uiteraard 24 uur per dag welkom.  Artsen en verpleegkundigen zijn te gast in uw GezinSuite, gezamenlijk bepalen jullie het dagritme zoals de verzorging en bijvoorbeeld het bezoek. Dit concept is uniek in Nederland! Nieuwsgierig? Maak een afspraak en kom gerust een keertje kijken.
Lees meer >
naar boven