Contactformulier

Informatie coronavirus,

In verband met de verspreiding van het Coronavirus zien wij ons genoodzaakt verregaande maatregelen te nemen. Deze maatregelen zijn nodig omdat wij zolang mogelijk in staat willen blijven om medisch noodzakelijke zorg te leveren aan diegenen die dit nodig hebben. Daarnaast willen wij er alles aan doen om besmetting met het Coronavirus verder te voorkomen.

Maatregelen in verband met het Corona-virus (klik op het plusteken voor meer tekst)

Voor uw bezoek aan ons echocentrum houdt dit het volgende in.

Wanneer u een afspraak voor een medisch noodzakelijke echo heeft, (hier onder verstaan wij de SEO (20-weken echo), de termijnecho, een echo bij bloedverlies, een groeiecho, een liggingsecho en iedere andere echo die uw verloskundige of gynaecoloog noodzakelijk vindt) blijft u van harte welkom bij In Zwang onder de volgende voorwaarden:

Medische echo’s (Vitaliteit, termijn, 20 weken, groei, ligging en placentalokalisatie):

  • De zwangere mag 1 volwassene meenemen, er mogen geen kinderen mee naar de echo.
  • Graag een mondkapje dragen in de echokamer.
  • Handen desinfecteren.

Wanneer u lichamelijke klachten heeft die verband houden met het Coronavirus vragen wij u naar In Zwang te bellen en niet naar de praktijk te komen Wij plannen dan met u een nieuwe afspraak in.

Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op. Wij hopen op uw begrip en medewerking.

VSV In Zwang

Mocht je na het lezen van alle informatie nog vragen hebben, dan kun je gebruik maken van het onderstaande contactformulier. Velden met een (*) zijn verplicht en we vragen je om akkoord te gaan met de Privacyverklaring.

Contactformulier in Zwang

Privacyverklaring

10 + 12 =